Day 258 of 365
Publicerat den

 
Har haft kanonhelg med utgång, balkongmys, drinkar, restaurang, vänner, pojkvän, sovmorgon ♥
Idag har jag varit i skolan på förmiddagen, skickade in en missad uppgift, var ute och sprang i skogen, lagat middag och nu har jag duschat och fixat naglarna. Känns som en lagom produktiv dag, så nu ska jag lägga mig i sängen och börja läsa en av mina nya böcker jag köpt ♥
 
 Lucy
Publicerat den

 
Idag har jag varit ledig precis som alla andra onsdagar, så skönt med en break mitt i veckan!
Så idag passade jag och Cajsa på att åka in till stan, vi kollade runt i lite affärer innan vi satte oss ner och åt på ett av mina favoritställen :)
 
Idag är också datumet då jag och bf varit tillsammans i 2 och 2 månader så vi hade en mysig kväll tillsammans och gick på bio. Vi såg filmen Lucy, den var bra! Den har fått ganska dålig kritik men jag tycker den är absolut sevärd! Imorgon blir en lång dag, men det kommer gå fint ändå med lite motivation!
 
Bild lånad från Cajsas blogg
 
Trailer för filmen vi såg ikväll :)Okay
Publicerat den

 
Läste The fault in our stars i somras som direkt blev en av minna favoritböcker.
Igår såg jag filmen och ååh så bra! Det var perfekta skådespelare före rollerna och jag tycker de har gjort en väldigt bra filmatisering av boken, vilket annars inte alltid blir så bra..
Rekommenderar den verkligen, dock är den väldigt sorglig så räkna med tårar, hehe!
 
Idag har det varit skola och gym, samt var iväg en stund nu på kvällen.
1 September! Fattar ni!? Det känns som det var April/Maj häromveckan! Jämfört med många andra har jag absolut ingen ångest över att sommaren är över, utan jag ser istället fram emot den och hoppas det blir några mysiga månader framöver! ♥