Advent
Publicerat den

 
Helgen börjar gå mot sitt slut..
Fredagkvällen spenderades hemma hos min syster+man där vi åt god charkmat och såg filmen Blended.
Lördagen var den lugnaste dagen på länge då jag och bf låg under varsitt täcke hemma hos honom och såg på film hela eftermiddagen bredvid en värmande brasa. 
Idag rörde vi på oss lite mer iallafall, vi började med en mysig frukost inne i stan, drack en chailatte för lite julkänslor nu på första advent. Sedan hälsade vi på min kusin som hade julmarknad på sin skola innan vi åkte till flygplatsen för att hämta upp bf's föräldrar.
 
Resterande av kvällen har jag tagit igen lite missade skoluppgifter, men utöver det så har helgen varit lugn och jättebra. Hoppas ni alla haft en fin första advent ♥
 
  
 
 
 
 Balance
Publicerat den

 
Känner en positiv känsla av balans just nu - mitt humör går uppåt, motivationen för träningen är tillbaka, skolan är inte allt för jobbig/stressig. Jag har mer motivation till allt, jag vill få saker gjort och jag vill att det händer nytt.
Det viktigaste är bara att inte pressa en själv för mycket för då försvinner det alltför fort, utan istället tillåta sig själv att pausa i vardagen och få perspektiv på saker och ting istället för att stressa upp sig.
 
Imorgon hoppas jag blir en effektiv dag, då jag vill gjort en del saker och jag vet att efteråt känner man sig så nöjd över det man åstadkommit!