Monday
Publicerat den

 
Inga lektioner idag så det blev sovmorgon, häng på balkongen och även skrivit en redovisning jag ska imorgon!
Den handlar om Emigrationen till Amerika, kul...
På eftermiddagen hann jag även med en löptur på motionsspåret bredvid mig och sedan pilates övningar hemma. Mamma går på 5.2 dieten så på hennes fastedagar lagar jag min egen mat, idag blev det cajunkyckling med stekt paprika och broccoli, muumma! 
 
 
 
 sidan 83 av 365
Publicerat den

 
Äntligen en ny vecka!
Har mått jättedåligt de senaste dagarna så jag hoppas på nya gladare dagar med solsken!
Helgen var väldigt lugn vilket är precis vad jag behövde för att samla mina krafter och börja om - träffade min kusin snabbt, varit ute vid havet, sovit med bästa bf och igår lagades det middag med min syster ♥
Det är läskigt att precis när man tycker man börjar få ordning på sitt liv och man har en bra tid framför sig så kommer det självklart en nedförsbacke som gör att man är tvungen att försöka ta sig upp igen. 
 
 
En bild från i lördags -Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end!
 
 study time
Publicerat den

 
Tog nyss en dusch och nu har jag gjort iordning med en stor mugg te, ska skriva en analys på ett textutdrag ut Frankenstein.. Har haft den släpandes så ni anar inte hur mycket jag längtar tills den här uppgiften är klar, haha!
Idag hade jag en inställd lektion då min lärare var sjuk så det blev sovmorgon, och sedan en lektion i historia innan jag stack iväg till dansskolan för en lektion där! Ny dans idag som var väldigt svår, väldigt mycket nytt i en stil jag knappt dansat så det blir spännande att se hur det går.. 
 
 
 Spring nails
Publicerat den


Såhär har mina naglar sett ut de senaste dagarna, vårkänslor!


tgif
Publicerat den

 
Äntligen fredag!
Sitter i skolan och kommer vara här ett tag till, men hoppas på att få färdigt massa! Efter skolan blir det ett gympass innan jag åker hem. Ikväll blir det myskväll med middag och PLL hos min syster ♥
Har längtat extra länge efter helg denna veckan, så nu ska jag njuta!
 
 
 
 sidan 76 av 365
Publicerat den

 
En mindre bra måndag av många olika anledningar men jag har iaf min fina bf som jag fick träffa en stund, muntrar alltid upp mig på mina dåliga dagar ♥
Men trots motgångarna så ser det ut att bli lite bättre, haft en period nu med noll motivation till allt, men börjar det äntligen vända så jag hoppas på att bli lite mer effektiv! 
Mer än så har jag inte att komma med, jag stänger ner datorn för ikväll och ska bara spendera resterande timmar med tidningar, chip cookies och te. 
 
 Sunday
Publicerat den

 
Och denna helgen tog slut lika fort som de andra...Men den har varit väldigt bra!
Varit ensam hemma under helgen så på fredagen kom Cajsa och Ottan över hit på middag, en kväll med mycket skratt och kvalitetstid som behövdes ♥ Lördagen lagades det middag med syster innan vi åkte till vår kusin på kvällen och tittade på finalen av Melodifestivalen som ungefär resten av svenska folket också gjorde. Har inte kollat så mycket i år så det var mestadels främmande bidrag, och ingen av de var egentligen jättebra enligt mig. 
 
Just nu är det häng i soffan och försöker göra klart en inlämning jag legat efter med, ska bli så skönt när den är klar! 
 
 skadeglädje är den bästa glädjen
Publicerat den

 
Folk som inte har skadeglädje har inte sett detta klippet än. äkta humor när man har sömnbrist och är övertrött!
 sidan 64 av 365
Publicerat den

 
Dagen startade väldigt segt för mig, först svårt att ta sig upp ur sängen, missade min buss som gjorde att jag missade tåget, igår försvann hela min redovisning jag ska ha imorgon ( JA JAG HAR KOLLAT ÖVERALLT )
Meeeeen - jag ska tänka positivt! Innan helgen har jag hunnit göra massor och jag har flera roliga planer under helgen :)