study
Publicerat den

 
En stor mugg te och en fåtölj på Condeco är vad jag behövde idag för att få fokus på mitt plugg. Har en inlämning som ska vara färdig vid midnatt, det gör inte så mycket om den skulle komma in sent men jag vill få den gjort och skulle känna mig nöjd om jag får den färdig , så det är mitt mål idag!

Jag är sugen på att baka! Dessa skulle vara något tills ikväll..
 Thursday
Publicerat den

 
Idag ska jag spendera min tid till viktigt plugg jag måste få gjort samt danslektion! Ska bli så kul, ser fram emot en timmas dans! Nu tillbaka till merkantilsm och hållbar utveckling..
 
Perfektion i heels, wantie ♥Back to business
Publicerat den

 
Haft ett roligt lov som gärna kunde varit längre, men jag känner en positiv inställning till de kommande veckorna ändå! Här är lite snapshots från den senaste tiden..
 
Jag var på en supergod brunch hos Sara som fyllde 18 år ! 
 
 Även bf fyllde 18 år, här på O'learys ;)
 
Dessa tidningar ger många roliga samtalsämnen när man har myskväll med te och en go tjejkompis!
 
 Åt en riktig god Chevresallad på Le Pain Francais bistro med Mami när vi shoppade
 
 
 
 
 Happy Valentines!
Publicerat den

 
Hoppas ni har en jättefin dag med era nära eller kära, spelar ingen roll om det är pojkvän, flickvän, familj eller vänner! Jag ska strax åka in till stan för att fika med bf och sedan ikväll ska vi ses igen och äta middag tillsammans här hemma :) ♥
 
 Keep it classy
Publicerat denAllting känns lite bättre med tända ljus och fina glas! Ska fixa lite grejer en stund och sedan kommer Sofia över för te och sällskap då jag är ensam hemma idag :) 

Gud vad filter kan förändra en hel bild!

Weekend
Publicerat den


Ligger just nu i sängen och läser lite tidningar för mode-inspo..
Haft en toppen helg - fika med kusin, åt en bakelse to die for på Le Pain Francais, ätit supergoda middagar hemma och druckit vin med fina tjejerna Amanda, Stina och Vanessa, sett Frozen med Sofia som var en så underbart gullig film, och så avslutade jag helgen med min underbara pojkvän, massor av choklad och Vänner avsnitt <3


Tuesday
Publicerat den

 
Sista veckan inför lovet och mycket ska hinna göras!
Idag är det några lektioner + skolråd, en timma på gymmet och sedan plugga. Har ett arbete jag verkligen vill få klart innan lovet, hade varit så skönt att inte noja över den mer.. 
De kommande dagarna innehåller skola, plugg, gym och två danslektioner - wiie!
Så glad att jag går en danskurs denna terminen, jag gjorde inte det förra året då jag inte riktigt hade någon inspiration eller motivation för dans, men nu är jag igång igen och det känns riktigt bra!